MKB participeert 'Verbetering van het rendement door digitalisering'

Het belang van ‘meegaan met de tijd’ (ook wel digitalisering/data genoemd) wordt door bijna iedere ondernemer onderschreven. Maar wat daarvoor moet gebeuren en wie hen daarbij kan helpen om die vraag verder uit te werken en daadwerkelijk stappen nemen, daar schort het vaak aan. Gemeente Eindhoven, WTCE, OVE (overkoepelende stichting van 7 Eindhovense ondernemersverenigingen ), VNO-NCW Brabant Zeeland, Fontys en het HTSC slaan de handen ineen om hier een versnelling in te brengen.

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die digitalisering en data omarmen sneller innoveren, krijgen beter inzicht in hun klanten, ontdekken nieuwe businessmodellen en versterken daarmee hun concurrentiepositie. De overheid (lees: Gemeente Eindhoven) wil het MKB daarbij helpen en het liefst daar waar ondernemers kansen zien. Om vast te stellen waar de meeste behoefte naar uitgaat, is een korte vragenlijst samengesteld (en deze gaat niet over technologieën die het wellicht allemaal mogelijk maken).

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. We zien uw vragenlijst graag voor 4 februari 2021 terug!

Na het invullen van de vragenlijst kunt u uw e-mailadres achterlaten en ontvangt u een uitnodiging voor een inspirerende gratis bijeenkomst over de 'Verbetering van het rendement door digitalisering' op 11 februari. 

Als u de vragenlijst al ingevuld heeft, hoeft u dat niet nog een keer te doen. U staat dan al aangemeld voor de digitale workshop van 11 februari.

Uw gegevens worden bij het verwerken van het onderzoek geanonimiseerd. Uw persoonsgegevens blijven in handen van de ondernemersvereniging en worden niet met externe partijen gedeeld. Als u vervolgstappen wilt nemen, wordt er contact opgenomen door uw ondernemersvereniging.

Nieuwsbrief ontvangen?

mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Parkmanagement  Bedrijventerrein Park Forum

p/a secretariaat Lavendelstraat 22, 5595 ES LEENDE
KvK 5402 1588, BTW NL 851120799B01
Bank 1259.78.642, IBAN NL36RABO 0125 9786 42
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06-13545713

© 2020 Dekker IT